Allview X2 Soul primește actualizarea la Android 4.4.2

1.307 ori
<b>Allview X2 Soul primește actualizarea la Android 4.4.2</b>Allview X2 Soul, telefon apreciat la recenzia Mobilissimo.ro pentru designul superb, acustică și ecranul bun a primit în această săptămână actualizarea la Android 4.4 KitKat. &nbsp; Terminalul avea Android 4.2.2 când am realizat recenzia sa, în...

Allview X2 Soul, telefon apreciat la recenzia Mobilissimo.ro pentru designul superb, acustică și ecranul bun a primit în această săptămână actualizarea la Android 4.4 KitKat.

Terminalul avea Android 4.2.2 când am realizat recenzia sa, în iulie 2014 și costa la acel moment 1.499 lei. Prețul sau a ajuns la doar 1.199 lei la eMAG.ro în aceste zile și vă reamintesc că acest smartphone măsoară doar 5.55 mm în grosime. Allview recomandă ca procedura de actualizare OTA a telefonului să se realizeze cu handsetul cu bateria încărcată complet.

Pentru a realiza actualizarea, veți porni telefonul, îl veți conecta la rețeaua wireless, deschideți apoi aplicația Actualizare Sistem și bifați opțiunea "Verificare versiune nouă", apoi "Pornire". Pachetul software ocupa peste 600 MB și apoi începe instalarea care va dura câteva minute. Allview recomandă și un Factory Reset după actualizare pentru a evita apariția de erori.

Mulțumim pentru pont, Bodolay Botond.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×