Google esueaza in incercarea de a intra pe piata telefoniei mobile

Autor:  | Publicat în:  Google 1.037 ori
<b>Google esueaza in incercarea de a intra pe piata telefoniei mobile</b>Dupa cum stiati, Google a participat la licitatia petru spectrul de 700 MHz, iar rezultatele sale au fost publicate oficial aseara. In mod surprinzator, gigantul motoarelor de cautare nu a reusit sa cumpere o frecventa, pentru a intra pe piata telefoniei...

Dupa cum stiati, Google a participat la licitatia petru spectrul de 700 MHz, iar rezultatele sale au fost publicate oficial aseara. In mod surprinzator, gigantul motoarelor de cautare nu a reusit sa cumpere o frecventa, pentru a intra pe piata telefoniei mobile. Iata si lista sumelor licitate:

Verizon si AT&T, 2 dintre principalii operatori americani au fost capete de afis in cadrul licitatiei. Verzion si-a adjudecat blocul C de spectru, care acopera Alaska, Puerto Rico si Golful Mexic, in vreme ce AT&T a preluat controlul blocului C, castigand o acoperire asupra a 700 de zone. Va trebui totusi sa aflati ca primul operator a platit uriasa suma de 9.63 miliarde de dolari, in vreme ce AT&T a platit "doar" 6.64 miliarde, ceea ce inseamna ca orice oferta a celor de la Google a fost depasita.

Exista si voci care afirma ca Google a participat la licitatie doar pentru a se asigura ca frecventele vor fi deschise utilizatorilor si ca se va licita maximul sumelor in toate segmentele. Pe lista de licitanti castigatori ii regasim si pe Qualcomm, care a cumparat parti din blocurile B si E, nereusind sa cumpere blocul D, deoarece pretul de rezerva de 1.33 miliarde de dolari nu a fost atins. Pentru acesta din urma va avea loc o noua licitatie.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×