Emirates lanseaza primul serviciu de telefonie mobila pentru zboruri

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.731 ori
<b>Emirates lanseaza primul serviciu de telefonie mobila pentru zboruri</b>Compania Emirates Airline a devenit prima din lume care ofera un serviciu de telefonie in timpul zborului cu avionul, datorita sistemului "AeroMobile" care permite utilizarea terminalelor mobile in avion. Un Airbus A340-300 a scris istorie joi cand a...

Compania Emirates Airline a devenit prima din lume care ofera un serviciu de telefonie in timpul zborului cu avionul, datorita sistemului "AeroMobile" care permite utilizarea terminalelor mobile in avion.

Un Airbus A340-300 a scris istorie joi cand a devenit primul avion din lume din care a fost efectuat un apel de telefonie in timp ce zbura la 9000 de metri. Emirates informeaza ca un al doilea avion, un Boeing 777-300 are deja acest sistem instalat, AeroMobile urmand sa intre in functiune in curand. Numarul de apeluri este limitat la ora actuala la 5 sau 6 in acelasi timp, pentru a asigura comfortul pasagerilor.

Nu exista tarife extra pentru acest serviciu, clientii fiind taxati ca si in cazul convorbirilor normale in roaming. Pilotii vor putea impune inchiderea telefoanelor sau trecerea lor in modul silent, in timpul zborurilor de noapte. Astfel se incearca pastrarea unei atmosfere relaxate si linistite in avion, fara stresul a sute de persoane vorbind simultan la telefon sau primind apeluri si deranjand pasagerii cu soneriile lor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×