Samsung SGH-G600 Belle vine cu un cadou pentru doamne

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.420 ori
<b>Samsung SGH-G600 Belle vine cu un cadou pentru doamne</b>Printr-o decizie interesanta si originala Samsung ofera o oja de aceeasi culoare ca terminalul (nuanta de rosu inchis) SGH-G600 Belle, sperand sa cucereasca publicul feminin. G600 nu este un telefon nou-nout, facandu-se remarcat cu cateva luni in urma in...

Printr-o decizie interesanta si originala Samsung ofera o oja de aceeasi culoare ca terminalul (nuanta de rosu inchis) SGH-G600 Belle, sperand sa cucereasca publicul feminin.

G600 nu este un telefon nou-nout, facandu-se remarcat cu cateva luni in urma in arhivele FCC, dar si in varianta asiatica, prin operatorul Anycall, unde purta numele de G608. Aruncand o privire pe lista de specificatii descoperim ca Belle suporta conectivitate quad-band GPRS/EDGE si este dotat cu o camera de 5 megapixeli cu auto focus si stabilizator de imagine.

De asemenea, bateria acestui handset rezista 7 ore in modul convorbire si pana la 15 zile in standby. Nu cunoastem inca operatorul oficial care va distribui acest telefon, sau pretul sau, dar oferta care include oja este cu siguranta destul de inedita incat sa cucereasca publicul feminin. Iata ca doamnele si domnisoarele sunt vizate din nou de un terminal mobil, dupa ce am vazut un concept feminizat, sub brandingul Siemens.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×