Samsung SGH-G600 Belle vine cu un cadou pentru doamne

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.444 ori
<b>Samsung SGH-G600 Belle vine cu un cadou pentru doamne</b>Printr-o decizie interesanta si originala Samsung ofera o oja de aceeasi culoare ca terminalul (nuanta de rosu inchis) SGH-G600 Belle, sperand sa cucereasca publicul feminin. G600 nu este un telefon nou-nout, facandu-se remarcat cu cateva luni in urma in...

Printr-o decizie interesanta si originala Samsung ofera o oja de aceeasi culoare ca terminalul (nuanta de rosu inchis) SGH-G600 Belle, sperand sa cucereasca publicul feminin.

G600 nu este un telefon nou-nout, facandu-se remarcat cu cateva luni in urma in arhivele FCC, dar si in varianta asiatica, prin operatorul Anycall, unde purta numele de G608. Aruncand o privire pe lista de specificatii descoperim ca Belle suporta conectivitate quad-band GPRS/EDGE si este dotat cu o camera de 5 megapixeli cu auto focus si stabilizator de imagine.

De asemenea, bateria acestui handset rezista 7 ore in modul convorbire si pana la 15 zile in standby. Nu cunoastem inca operatorul oficial care va distribui acest telefon, sau pretul sau, dar oferta care include oja este cu siguranta destul de inedita incat sa cucereasca publicul feminin. Iata ca doamnele si domnisoarele sunt vizate din nou de un terminal mobil, dupa ce am vazut un concept feminizat, sub brandingul Siemens.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×