Google Glass va dispune de căști stereo și de multe alte funcții muzicale, demonstrate de Young Guru

1.066 ori
<b>Google Glass va dispune de căști stereo și de multe alte funcții muzicale, demonstrate de Young Guru</b>Se pare că noua generație de Google Glass va include printre altele: căști stereo, și o grămadă de alte funcții muzicale. Acestea sunt detaliate mai jos în cadrul unui video, de către DJ-ul american Young Guru. &nbsp; ​ Pe parcusul...

Se pare că noua generație de Google Glass va include printre altele: căști stereo, și o grămadă de alte funcții muzicale. Acestea sunt detaliate mai jos în cadrul unui video, de către DJ-ul american Young Guru.

​

Pe parcusul acestui video observăm că cei de la Google au introdus o aplicație de recunoaștere a melodiilor, asemănătoare cu binecunoscuta Shazam. De asemenea, acum o săptămână, Google a lansat update-ul XE11 pentru posesorii de Google Glass, update care aduce o mulțime de noutăți, cum ar fi: noi comenzi vocale, ghidare mult mai rapidă către birou/casă, și multe altele.

Ca o funcție extra, a fost și faptul că de acum Google Glass dispune de suport Google Play Music. Utilizatorii pot încărca muzica proprie pe device, și vor putea alege melodia pe care o doresc printr-o simplă comandă vocală de genul : “Ok, Glass, listen to - numele melodiei.” Mai există și comenzi ca: Stop, Play, Skip, Rewind și control al volumului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×