Google Goggles testat in fata camerei (Video)

Autor:  | Publicat în:  Google 1.321 ori
<b>Google Goggles testat in fata camerei (Video)</b>Dupa ce am aflat ca Google a lansat serviciul Goggles, care se foloseste de camera unui telefon Android pentru a cauta o imagine in baza de date si a afisa rezultate relevante, iata si un test al acestei functii, facut de catre cei de la IntoMobile:...

Dupa ce am aflat ca Google a lansat serviciul Goggles, care se foloseste de camera unui telefon Android pentru a cauta o imagine in baza de date si a afisa rezultate relevante, iata si un test al acestei functii, facut de catre cei de la IntoMobile:

Google Goggles este o aplicatie de cautare vizuala, compatibila cu smartphone-uri ce ruleaza Android si capabila sa recunoasca gadgeturi, carti, coduri de bare, puncte de reper si multe altele. Testul celor de la IntoMobile a implicat 6 obiecte cu care avem de-a face zilnic, de la o carte, o bere, un mouse si un joc video, la un HTC Hero si o revista.

Aparent, Goggles mai are nevoie de perfectionare, deoarece a recunoscut 3 din 6 obiecte, serviciul avand nevoie macar de un logo drept "indiciu". Fiecare dintre obiectele recunoscute a fost asociat unor rezultate de cautare si trebuie sa aflati ca toate produsele care trec prin fata camerei telefonului Android au o "semnatura" digitala, recunoscuta de Google, daca obiectul se afla in baza sa de date.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×