Produse evoMAG.ro

Google Goggles testat in fata camerei (Video)

Autor:  | Publicat în:  Google 1.250 ori
<b>Google Goggles testat in fata camerei (Video)</b>Dupa ce am aflat ca Google a lansat serviciul Goggles, care se foloseste de camera unui telefon Android pentru a cauta o imagine in baza de date si a afisa rezultate relevante, iata si un test al acestei functii, facut de catre cei de la IntoMobile:...

Dupa ce am aflat ca Google a lansat serviciul Goggles, care se foloseste de camera unui telefon Android pentru a cauta o imagine in baza de date si a afisa rezultate relevante, iata si un test al acestei functii, facut de catre cei de la IntoMobile:

Google Goggles este o aplicatie de cautare vizuala, compatibila cu smartphone-uri ce ruleaza Android si capabila sa recunoasca gadgeturi, carti, coduri de bare, puncte de reper si multe altele. Testul celor de la IntoMobile a implicat 6 obiecte cu care avem de-a face zilnic, de la o carte, o bere, un mouse si un joc video, la un HTC Hero si o revista.

Aparent, Goggles mai are nevoie de perfectionare, deoarece a recunoscut 3 din 6 obiecte, serviciul avand nevoie macar de un logo drept "indiciu". Fiecare dintre obiectele recunoscute a fost asociat unor rezultate de cautare si trebuie sa aflati ca toate produsele care trec prin fata camerei telefonului Android au o "semnatura" digitala, recunoscuta de Google, daca obiectul se afla in baza sa de date.

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×