Nexus 7 generația 2013 va avea un procesor Qualcomm În loc de Nvidia

1.068 ori
<b>Nexus 7 generația 2013 va avea un procesor Qualcomm În loc de Nvidia</b>Google și ASUS lucrează la o nouă tableta Nexus, urmașul lui Nexus 7, care ar putea debuta în luna mai, cu ocazia Lui Google I/O 2013. Acum au apărut și zvonuri legate de acest device, care se pare că va adopta un procesor Qualcomm în locul celui...

Google și ASUS lucrează la o nouă tableta Nexus, urmașul lui Nexus 7, care ar putea debuta în luna mai, cu ocazia Lui Google I/O 2013. Acum au apărut și zvonuri legate de acest device, care se pare că va adopta un procesor Qualcomm în locul celui Nvidia de pe prima generație Nexus 7.

Informațiile vin de la furnizorii de componente pentru ASUS și se pare că Nvidia ar pierde un client serios și aproximativ 8 milioane de procesoare livrate în 2013. Nvidia a livrat peste 10 milioane de unități Tegra 3 în 2012, dintre care 6 s-au dus către Google și ASUS pentru Nexus 7. Restul au ajuns la Lenovo, Acer și la producătorii chinezi de tablete fara nume mari.

în cazul în care credeți că prețul e de vină pentru trecerea de la Qualcomm la Nvidia, ei bine aflați că nu e vorba de acest lucru, deoarece prețurile sunt similare. E vorba de fapt despre integrarea chipului de conectivitate pe procesorul Qualcomm și se pare că Nvidia ar fi întârziat prea mult cu Tegra 4i, care vine și cu necesarul chip 4G LTE, de aici motivul pentru care nu se afla pe Nexus 7 2.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×