Google lanseaza o aplicatie nativa de cautare pentru S60

1.257 ori
<b>Google lanseaza o aplicatie nativa de cautare pentru S60</b>Dupa anuntul din urma cu o saptamana, prin care se mentiona adaugarea Google la serviciul Nokia Mobile Search, nu ne surprinde sa aflam ca gigantul motoarelor de cautare se revanseaza fata de utilizatorii Symbian. Colaborarea Nokia-Google este dusa la un...

Dupa anuntul din urma cu o saptamana, prin care se mentiona adaugarea Google la serviciul Nokia Mobile Search, nu ne surprinde sa aflam ca gigantul motoarelor de cautare se revanseaza fata de utilizatorii Symbian.

Colaborarea Nokia-Google este dusa la un nou nivel prin intermediul lansarii de azi, a unui client nativ pentru sistemele de operare bazate pe platforma S60. Aplicatia adauga o scurtatura Google Search in ecranul idle al lui S60, cel putin in cazul terminalelor dotate cu o tasta "Ctrl" sau "pencil/edit". Astfel, se asigura un acces mai rapid la un serviciu de cautare performant, chiar mai rapid decat cautarea mobila Nokia.

Daca scrieti un cuvant pe care doriti sa-l cautati cu ajutorul noului client nativ, cautarea va fi automat transferata in browser prin intermediul unui singur click. Puteti descarca noul client de la aceasta adresa http://www.google.com/mobile/. Aceasta lansare urmeaza precedentele initiative similare Google, cum ar fi clientul mobil YouTube, versiunea nativa pentru Symbian a lui Google Maps si clientul Gmail. Cautarea prin Google dureaza doar cateva secunde si este acum disponibila si pe terminalul dumneavoastra Nokia!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×