Google lanseaza o aplicatie nativa de cautare pentru S60

Autor:  | Publicat în:  Google 1.168 ori
<b>Google lanseaza o aplicatie nativa de cautare pentru S60</b>Dupa anuntul din urma cu o saptamana, prin care se mentiona adaugarea Google la serviciul Nokia Mobile Search, nu ne surprinde sa aflam ca gigantul motoarelor de cautare se revanseaza fata de utilizatorii Symbian. Colaborarea Nokia-Google este dusa la un...

Dupa anuntul din urma cu o saptamana, prin care se mentiona adaugarea Google la serviciul Nokia Mobile Search, nu ne surprinde sa aflam ca gigantul motoarelor de cautare se revanseaza fata de utilizatorii Symbian.

Colaborarea Nokia-Google este dusa la un nou nivel prin intermediul lansarii de azi, a unui client nativ pentru sistemele de operare bazate pe platforma S60. Aplicatia adauga o scurtatura Google Search in ecranul idle al lui S60, cel putin in cazul terminalelor dotate cu o tasta "Ctrl" sau "pencil/edit". Astfel, se asigura un acces mai rapid la un serviciu de cautare performant, chiar mai rapid decat cautarea mobila Nokia.

Daca scrieti un cuvant pe care doriti sa-l cautati cu ajutorul noului client nativ, cautarea va fi automat transferata in browser prin intermediul unui singur click. Puteti descarca noul client de la aceasta adresa http://www.google.com/mobile/. Aceasta lansare urmeaza precedentele initiative similare Google, cum ar fi clientul mobil YouTube, versiunea nativa pentru Symbian a lui Google Maps si clientul Gmail. Cautarea prin Google dureaza doar cateva secunde si este acum disponibila si pe terminalul dumneavoastra Nokia!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×