Relevantis anunta reclame prin GPS

Autor:  | Publicat în:  Advertising 1.336 ori
<b>Relevantis anunta reclame prin GPS</b>Relevantis a prezentat prima platforma de advertising care suporta iconuri platite pentru harti interactive si sisteme navigationale. Aceasta platforma practic plaseaza iconuri branduite pe harta, permitand clientilor sa interactioneze cu advertiseri...

Relevantis a prezentat prima platforma de advertising care suporta iconuri platite pentru harti interactive si sisteme navigationale.

Aceasta platforma practic plaseaza iconuri branduite pe harta, permitand clientilor sa interactioneze cu advertiseri printr-o singura apasare pe buton. Publisherul respectivei harti primeste o parte din profit, facilitand implementarea platformei Relevantis. Utilizatorul va interactiona cu iconul anterior mentionat prin intermediul hartii virtuale, in mai multe moduri.

Spre exemplu, veti putea primi un cupon de la un advertiser, care va va permite sa sunati compania direct sau sa primiti indicatii. Advertiserii sunt taxati pentru numarul de clickuri pe iconuri, sau numarul de actiuni (click pe cupon spre exemplu) intr-un sistem ce aminteste de Google AdSense. De mentionat este faptul ca produsul celor de la Relevantis este util nu doar pe telefonul mobil si in sistemele navigationale destinate soferilor, ci si pe sistemele desktop si online.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×