Relevantis anunta reclame prin GPS

Autor:  | Publicat în:  Advertising 1.315 ori
<b>Relevantis anunta reclame prin GPS</b>Relevantis a prezentat prima platforma de advertising care suporta iconuri platite pentru harti interactive si sisteme navigationale. Aceasta platforma practic plaseaza iconuri branduite pe harta, permitand clientilor sa interactioneze cu advertiseri...

Relevantis a prezentat prima platforma de advertising care suporta iconuri platite pentru harti interactive si sisteme navigationale.

Aceasta platforma practic plaseaza iconuri branduite pe harta, permitand clientilor sa interactioneze cu advertiseri printr-o singura apasare pe buton. Publisherul respectivei harti primeste o parte din profit, facilitand implementarea platformei Relevantis. Utilizatorul va interactiona cu iconul anterior mentionat prin intermediul hartii virtuale, in mai multe moduri.

Spre exemplu, veti putea primi un cupon de la un advertiser, care va va permite sa sunati compania direct sau sa primiti indicatii. Advertiserii sunt taxati pentru numarul de clickuri pe iconuri, sau numarul de actiuni (click pe cupon spre exemplu) intr-un sistem ce aminteste de Google AdSense. De mentionat este faptul ca produsul celor de la Relevantis este util nu doar pe telefonul mobil si in sistemele navigationale destinate soferilor, ci si pe sistemele desktop si online.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×