Google lanseaza o competitie de cartografiere globala

Autor:  | Publicat în:  Google 1.053 ori
<b>Google lanseaza o competitie de cartografiere globala</b>Google tocmai a anuntat lansarea unei competitii de cartografiere globala, care va avea loc in perioada 15 decembrie 2009 - 31 ianuarie 2010. Aceasta provocare va va oferi sansa de a deveni faimos optimizand hartile locurilor cunoscute. &nbsp; &nbsp; Daca...

Google tocmai a anuntat lansarea unei competitii de cartografiere globala, care va avea loc in perioada 15 decembrie 2009 - 31 ianuarie 2010. Aceasta provocare va va oferi sansa de a deveni faimos optimizand hartile locurilor cunoscute.

Daca veti adauga cat mai multe universitati, scoli, spitale, clinici medicale in aplicatia Cartograf, efortul va va fi rasplatit printr-un tur VIP al proiectelor locale din tara dumneavoastra. In plus, realizarea utilizatorului va aduce celor de la UNICEF 50.000 de dolari pentru tinerii din tara respectiva, care se vor bucura de tehnologii moderne.

Castigatorul va fi invitat si sa participe la conferinta Google Super Mappers din 2010. UNICEF este in centrul acestui proiect, fiecare scoala, spital sau clinica adaugata pe harta permitand organizatiei sa isi imbunatateasca activitatea in tara dumneavoastra. Google promoveaza acest proiect, insistand pe faptul ca invingatorul va fi un soi de "erou local", iar participantii vor aparea in serviciul Cartograf Google si in aplicatia Google Maps.

Inscrierile se fac aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×