Telefonul Adidas, creat fara aprobarea celebrului brand de produse sportive

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 4.313 ori
<b>Telefonul Adidas, creat fara aprobarea celebrului brand de produse sportive</b>Pe lista de telefoane clonate in China, sau create fara permisiunea unui anumit brand se afla terminale cu branding Rolex, Porsche sau Ferrari si iata ca acum putem admira un handset Adidas, in imaginile de mai jos. Telefonul Adidas nu arata rau si, dupa...

Pe lista de telefoane clonate in China, sau create fara permisiunea unui anumit brand se afla terminale cu branding Rolex, Porsche sau Ferrari si iata ca acum putem admira un handset Adidas, in imaginile de mai jos.

Telefonul Adidas nu arata rau si, dupa cum puteti vedea, este vorba de un model cu clapeta, ce incorporeaza un mic ecran exterior, care afiseaza apelurile pierdute si ora, o tastatura numerica la interior si un display pe partea interna a clapetei.

Specificatiile handsetului nu sunt cunoscute, iar daca ar fi sa ghicim, am spune ca exista si un telefon Nike, sau macar Puma, undeva in China.

Telefonul Adidas

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×