Google Maps 6.9 și noul Google+ Într-un review Mobilissimo.ro (Video)

1.246 ori
<b>Google Maps 6.9 și noul Google+ Într-un review Mobilissimo.ro (Video)</b>După cum v-am informat deja aici, cu ocazia evenimentului Google I/O de miercuri, Google a lansat actualizări pentru câteva aplicații celebre ale sale. Printre ele se număra YouTube, Google Maps, Google+ și Google Earth. Aplicația Google Maps a...

După cum v-am informat deja aici, cu ocazia evenimentului Google I/O de miercuri, Google a lansat actualizări pentru câteva aplicații celebre ale sale. Printre ele se număra YouTube, Google Maps, Google+ și Google Earth. Aplicația Google Maps a ajuns la versiunea 6.9, care permite salvarea de hărți pentru utilizare offline.

Trebuie doar să selectați pe harta un areal dorit și veți salva avea zona pentru vizualizare și atunci când nu aveți conexiune web. Funcția e foarte utilă atunci când călătoriți într-o țară străină și salvați harta dinainte pentru a o folosi atunci când aveți nevoie. Hărțile offline vor fi salvate în zona My Places și acoperă peste 150 de țări. O altă îmbunătățire îi este adusă lui Street View, care va permite să mutați omulețul Pegman oriunde doriți, nu doar pe o anumită stradă în linie dreaptă.

Trecând la Google+, acesta este disponibil într-o aplicație specială pentru tableta și se bazează acum mult pe swipe. Veți trece între posturi reprezentate sub forma unor pătrate mari prin swipe, iar punctul central al postarilor îl reprezintă fotografiile. Opțiunile contului precum Circles, Profile, Hangout sunt disponibile în partea stângă sus și zona de setări și opțiuni amintește de cea din aplicația Facebook de pe Android. Cea mai importantă inovație a acestei aplicații este funcția Evenimente, care permite acum realizarea unei galerii la comun pentru persoanele care participă la un eveniment.

Evenimentele au secțiuni înainte, După și în Timpul, cu fotografii asociate și există și o opțiune de a poșta un flux de poze live de la o petrecere atunci când selectați Party Mode. Toate acestea și multe altele le aflați în recenzia Mobilissimo.ro. Descărcați noul Google+ de aici și noul Google Maps de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×