Google Maps ajunge În sfârșit pe iPhone, sub formă de aplicație nativă; Descarc-o aici!

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 1.393 ori
<b>Google Maps ajunge În sfârșit pe iPhone, sub formă de aplicație nativă; Descarc-o aici!</b>După scandalul cu Apple Maps, care a dus la o scrisoare de scuze din parte lui Tim Cook și concedierea câtorva angajați importanți Apple, iată că avem în sfârșit o variantă decenta de soluție de hărți. După cum știți, se renunțase deja...

După scandalul cu Apple Maps, care a dus la o scrisoare de scuze din parte lui Tim Cook și concedierea câtorva angajați importanți Apple, iată că avem în sfârșit o variantă decenta de soluție de hărți. După cum știți, se renunțase deja la Google Maps pe iOS, dar Google insistă să lanseze o versiune a soluției proprii și iată că a făcut-o. Astfel, Google Maps este disponibil acum pe iOS, în varianta sa nativă.

Aplicația vine cu toate funcțiile cunoscute deja, fie că e vorba de informații despre trafic, navigare turn by turn, indicații pentru transport sau Sallite View. Aveți și fotografiile unor zone interioare, review-uri pentru restaurante oferite de Zagat și chiar integrarea profilului Google. Google Maps este în varianta nouă o aplicație complet nativă pentru iOS, una care folosește vectori și care se încarcă rapid și consuma mai puțin trafic de date. Ce lipsește de aici este posibilitatea de a salva hărți offline, dar Google face totuși puțin caching local, astfel că spre exemplu indicațiile de transport nu dispar atunci când vă aflați la metrou.

Interfața noului Google Maps este foarte curată și elegantă și amintește prin simplitate de noua aplicație Gmail pentru iOS. Google a renunțat la multe elemente de pe ecran în Maps, afișând doar o bară albă de căutare și câteva funcții de control. Rezultatele căutărilor apar pe harta și există și un mic "Info Sheet", o bară mică și albă cu informații. în acea bară puteți face swipe pentru a face trecerea între rezultate de căutare. Dacă apăsați pe Info Sheet veți avea o pagină extinsă cu mai multe detalii, inclusiv metode de contact, Street View și review-uri.

în ce privește navigarea turn by turn, aceasta funcționează și când nu vă aflați în aplicație. Google folosește notificarea locală din iOS, pentru a vă oferi atât ghidare vocală, cât și notificări, chiar dacă vă aflați în altă aplicație sau lockscreen. Noul Google Maps pentru iPhone se descarcă de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×