Google Nexus 4 unboxing: scoatem din cutie cel mai nou Google Phone, vine fără căști! (Video)

3.454 ori
<b>Google Nexus 4 unboxing: scoatem din cutie cel mai nou Google Phone, vine fără căști! (Video)</b>Google Nexus 4 aka LG Nexus 4 ne-a fost oferit în teste de către cei de la evoMag.ro și știu că avem mulți cititori interesați de acest device. Ei bine noi l-am scos din cutie deocamdată, în fața camerei, după cum vedeți în clipul de mai jos....

Google Nexus 4 aka LG Nexus 4 ne-a fost oferit în teste de către cei de la evoMag.ro și știu că avem mulți cititori interesați de acest device. Ei bine noi l-am scos din cutie deocamdată, în fața camerei, după cum vedeți în clipul de mai jos. evoMAG.ro vinde acest telefon la prețul de 2.399 lei, în versiunea de 8GB.

Acest model a fost lansat în luna noiembrie și vine la pachet cu încărcător, manual și cablu USB, dar nu și căști. Telefonul nu dispune de slot microSD, nu suporta conectivitate 4G și are baterie neinlaturabila. Se remarcă spatele din sticlă al acestui smartphone și dimensiunile sale puțin mai mari decât mă așteptam. LG Nexus 4 măsoară 9.1 mm în grosime și cântărește 139 de grame. El este dotat cu un display de 4.7 inch, cu rezoluție de 768 x 1280 pixeli și protecție Gorilla Glass 2, plus 8/16 GB memorie internă, 2 GB RAM și un procesor quad core.

LG Nexus 4 folosește un CPU quad core Snapdragon S4 Pro de 1.5 GHz, iar dotările sale includ și DLNA, Bluetooth 4.0, NFC și o cameră de 8 megapixeli cu autofocus, bliț LED, captura Full HD video și funcția de panorama la 360 de grade (Photo Sphere). Handsetul rulează Android 4.2 și se bazează pe o baterie Li-Polimer de 2100 mAh. în următoarele zile vom testa acest device pentru a afla ce ne rezervă la capitolul performanțe, camera și baterie, plus multe altele. Mulțumim evoMAG.ro pentru device-ul oferit în teste!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×