Nokia N8, scapat pe web prin intermediul unui XML

1.565 ori
<b>Nokia N8, scapat pe web prin intermediul unui XML</b>Nokia a reusit recent sa scape pe web unul dintre cele mai asteptate terminale ale sale, modelul N8, despre care aflam ca ar incorpora o camera de 12 megapixeli. Cunoscut pana acu la nivel de zvon, handsetul a fost recent descoperit intr-un profil scapat...

Nokia a reusit recent sa scape pe web unul dintre cele mai asteptate terminale ale sale, modelul N8, despre care aflam ca ar incorpora o camera de 12 megapixeli. Cunoscut pana acu la nivel de zvon, handsetul a fost recent descoperit intr-un profil scapat de Nokia pe web, prin intermediul unui fisier XML.

Nokia N8 este un handset tip candybar, care vine cu un ecran touch capacitiv de 3.5 inchi, Symbian^3, camera de 12 megapixeli mentionata mai sus si suport pentru captura video HD 720p. Output-ul HDMI este si el printre specificatii, iar display-ul mentionat mai sus suporta o rezolutie de 360 x 640 pixeli.

Zvonurile afirma ca acest telefon foloseste un procesor ARM, iar lista sa provizorie de dotari include si Bluetooth si WiFi, dar si GPRS/EDGE/WCDMA/HSDPA. Neoficial, telefonul este programat pentru lansare la mijlocul lunii aprilie, dar ramane sa primim si o confirmare din partea celor de la Nokia.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×