Nokia N8, scapat pe web prin intermediul unui XML

1.579 ori
<b>Nokia N8, scapat pe web prin intermediul unui XML</b>Nokia a reusit recent sa scape pe web unul dintre cele mai asteptate terminale ale sale, modelul N8, despre care aflam ca ar incorpora o camera de 12 megapixeli. Cunoscut pana acu la nivel de zvon, handsetul a fost recent descoperit intr-un profil scapat...

Nokia a reusit recent sa scape pe web unul dintre cele mai asteptate terminale ale sale, modelul N8, despre care aflam ca ar incorpora o camera de 12 megapixeli. Cunoscut pana acu la nivel de zvon, handsetul a fost recent descoperit intr-un profil scapat de Nokia pe web, prin intermediul unui fisier XML.

Nokia N8 este un handset tip candybar, care vine cu un ecran touch capacitiv de 3.5 inchi, Symbian^3, camera de 12 megapixeli mentionata mai sus si suport pentru captura video HD 720p. Output-ul HDMI este si el printre specificatii, iar display-ul mentionat mai sus suporta o rezolutie de 360 x 640 pixeli.

Zvonurile afirma ca acest telefon foloseste un procesor ARM, iar lista sa provizorie de dotari include si Bluetooth si WiFi, dar si GPRS/EDGE/WCDMA/HSDPA. Neoficial, telefonul este programat pentru lansare la mijlocul lunii aprilie, dar ramane sa primim si o confirmare din partea celor de la Nokia.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×