Google Nexus One ruleaza Windows 3.11 (Video min. 1:20)

1.074 ori
<b>Google Nexus One ruleaza Windows 3.11 (Video min. 1:20)</b>Dupa ce am vazut zilele trecute ca Windows 3.11 poate rula pe Motorola Droid, iata invechitul sistem de operare ruland pe deja "batranul" Google Nexus One. In vreme ce smartphone-ul este depasit de competitori cu procesoare, ecrane si software mai...

Dupa ce am vazut zilele trecute ca Windows 3.11 poate rula pe Motorola Droid, iata invechitul sistem de operare ruland pe deja "batranul" Google Nexus One. In vreme ce smartphone-ul este depasit de competitori cu procesoare, ecrane si software mai performante, OS-ul in cauza este deja o piesa de muzeu de ani buni.

Puteti vedea si un clip video mai jos, care prezinta Windows 3.11 ruland pe Nexus One, asta daca sunteti curiosi sa vedeti ce mai poate in plus terminalul pe care vi l-am prezentat intr-o recenzie detaliata. Mai interesant este ca putem utiliza handsetul in tandem cu o tastatura fizica, iar daca sunteti dornici sa incercati un port de acest gen, lista completa de instructiuni se afla aici.

Avand in vedere ca deja au fost anuntate terminale Android cu procesoare 1.3 GHz, unde se va opri lista de porturi? La Windows XP?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×