Google Nexus S Își face din nou apariția: o nouă imagine cu smartphone-ul Samsung

1.472 ori
<b>Google Nexus S Își face din nou apariția: o nouă imagine cu smartphone-ul Samsung</b>După o săptămână întreagă de zvonuri, scăpări de imagini și posibile specificații, Google Nexus S revine în actualitate, de această dată cu certitudinea că terminalul este produs de Samsung. Motivul pentru care vă reamintim de acest...

După o săptămână întreagă de zvonuri, scăpări de imagini și posibile specificații, Google Nexus S revine în actualitate, de această dată cu certitudinea că terminalul este produs de Samsung. Motivul pentru care vă reamintim de acest handset este faptul că a fost postată pe Internet o nouă imagine cu telefonul. Iat-o!

Ultima oară când am văzut acest smartphone în imagini live, el se afla în mâna CEO-ului Google, Eric Schmidt, iar telefonul părea a rula Android 2.3. Imaginea de mai sus provine din contul Picasa al unui angajat Google, care probabil ca nu va fi sancționat pentru indiscreția sa, pentru a continua politica ușilor deschise a gigantului motoarelor de căutare. între timp, imaginea a fost totuși înlăturată din cont.

Din păcate poza este destul de neclară și ne întrebăm (în glumă) dacă ea a fost realizată cu un iPhone vechi sau pe fugă într-un laborator de teste Google. Observați că Nexus S are o formă curbată, iar zvonurile despre specificațiile sale revin în actualitate, menționând dotări ca GPS, o baterie de 1500 mAh, o cameră de 5MP și în cele din urmă și branding T-Mobile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×