Google nu va mai suporta Microsoft Exchange ActiveSync pentru serviciile sale online; Iată o soluție temporară

1.110 ori
<b>Google nu va mai suporta Microsoft Exchange ActiveSync pentru serviciile sale online; Iată o soluție temporară</b>Google a anunțat că nu va mai suporta Microsoft Exchange ActiveSync pentru serviciile sale online, inclusiv Gmail și Calendar. Astfel, utilizatorii care vor încerca să își creeze conturi pe terminale Windows Phone cu suport pentru contacte și...

Google a anunțat că nu va mai suporta Microsoft Exchange ActiveSync pentru serviciile sale online, inclusiv Gmail și Calendar. Astfel, utilizatorii care vor încerca să își creeze conturi pe terminale Windows Phone cu suport pentru contacte și calendar nu vor reuși să facă asta cu un cont Google.

Există și modalități de a ocoli problema sau posibilitatea de a trece la Outlook. Problema e că utilizatorii nu își vor putea sincroniza calendarele Google și contactele după data de 31 iulie, asta dacă nu le-au configurat deja. Microsoft a înlăturat la rândul său posibilitatea de a sincroniza contactele Google și calendarul atunci când faceți un setup pentru conturi Google pe Windows Phone.

Utilizatorul Reddit blorgon a descoperit o pagină de suport pe site-ul Google, care arata o modalitate de a evita problemele. Va trebui pur și simplu să accesați zona "email + accounts", să selectați opțiunea de a adăuga un cont nou. Apoi în loc să apăsați opțiunea Google, va trebui să faceți scroll în jos și apoi să realizați Setup avansat. Apoi la login veți introduce contactele Google. Astfel veti avea un cont Google complet funcțional, cu tot cu calendar și contacte. Mai multe detalii aici.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×