Google ofera acum navigare gratuita turn-by-turn pe telefoanele Android 1.6 (UK)

Autor:  | Publicat în:  Android 1.381 ori
<b>Google ofera acum navigare gratuita turn-by-turn pe telefoanele Android 1.6 (UK)</b>Posesorii de terminale Android 1.6 (si versiuni mai noi) din Marea Britanie au aflat o veste buna ieri: Google Maps Navigation este disponibil gratuit pe handseturile lor. Serviciul de navigare turn by turn vine cu directionare vocala si vorbim in acest...

Posesorii de terminale Android 1.6 (si versiuni mai noi) din Marea Britanie au aflat o veste buna ieri: Google Maps Navigation este disponibil gratuit pe handseturile lor. Serviciul de navigare turn by turn vine cu directionare vocala si vorbim in acest caz despre versiunea 4.1.1 beta, disponibila din 6 aprilie si pentru clientii din SUA.

Serviciul a fost deja testat pe HTC Desire si Nexus One, de catre cei de la Engadget, iar acest din urma terminal ofera ca optiune extra posbilitatea de a controla vocal bara de cautare Google, pentru a naviga la o anumita destinatie. Acelasi serviciu functioneaza si pe handseturi Android 1.6, cum sunt Dell Mini 5 si Sony Ericsson X10, conform celor de la XDA Developers.

Exista si voci care afirma ca Google Maps Navigation 4.1.0 include aceleasi functii cu cele ale versiunii noi, ceea ce inseamna ca Google doar le-a activat si nu a lansat neaparat un serviciu nou.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×