Google Picasa acum optimizat pentru telefoanele S60

Autor:  | Publicat în:  Google 1.266 ori
<b>Google Picasa acum optimizat pentru telefoanele S60</b>Serviciul Google Picasa a primit recent un upgrade, care-i permite sa functioneze la performante maxime pe iPhone si pe terminale Windows Mobile. Era doar o chestiune de timp pana ce Picasa avea sa primeasca si suport pentru terminalele S60, lucru...

Serviciul Google Picasa a primit recent un upgrade, care-i permite sa functioneze la performante maxime pe iPhone si pe terminale Windows Mobile. Era doar o chestiune de timp pana ce Picasa avea sa primeasca si suport pentru terminalele S60, lucru petrecut recent.

Fanii Symbian se pot bucura, deoarece isi pot incarca albumele de poze si pot naviga intre ele mai rapid, folosind o interfata mai performanta. Pe langa suportul Picasa in limba engleza, aplicatia este disponibila in 36 de noi limbi. Toolbarul soseste de asemenea cu imbunatatiri, bazandu-se pe iconuri usor de inteles si cu care se poate opera cu usurinta.

In plus Google a adaugat un feature de zoom pentru iPhone. In cazul in care va intrebati cum puteti proceda pentru a rula Picasa pe telefonul dumneavoastra S60, accesati adresa picasaweb.google.com de pe browserul handsetului dumneavoastra si testati experienta oferita de noua aplicatie Google. Prin aceasta mutare, Google concureaza cu Yahoo la inca un capitol, de vreme ce Picasa rivalizeaza cu Flickr, unul dintre cele mai populare servicii de photo sharing.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×