Pilula de fun: olandezul care controleaza un pod cu un PDA

1.321 ori
<b>Pilula de fun: olandezul care controleaza un pod cu un PDA</b>Incepand de azi, Mobilissimo va va oferi zilnic o "Pilula de fun", ce va include cele mai amuzante clipuri video cu si despre telefoane mobile. Astazi il vedem in actiune pe olandezul care controleaza un pod prin intermediul unui PDA. Tanarul "se joaca"...

Incepand de azi, Mobilissimo va va oferi zilnic o "Pilula de fun", ce va include cele mai amuzante clipuri video cu si despre telefoane mobile. Astazi il vedem in actiune pe olandezul care controleaza un pod prin intermediul unui PDA.

Tanarul "se joaca" cu podul, dupa ce a plasat o unitate de control la mecanismul de ridicare a podului, cu care poate interactiona de la distanta prin intermediul PDA-ului sau. Evident, cei care doreau sa treaca peste pod sunt enervati de aceasta isprava, asta in vreme ce toti se intreaba de ce nu trece vreun vapor pe sub pod, pentru ca el sa se ridice.

Daca asta vi se pare o realizare, asteptati sa vedeti ce mai poate sa faca acest olandez. Vorbim despre controlul unui monitor de mari dimensiuni dintr-o gara, despre mesaje trimise tuturor fetelor din bar sau despre farse la birou, exact cand seful trece in fata monitorului unui angajat.

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×