Utilizatorii de iPhone XS și XS MAX se plâng de semnalul celular slab; Un nou caz antenna-gate la orizont?

2.773 ori
<b>Utilizatorii de iPhone XS și XS MAX se plâng de semnalul celular slab; Un nou caz antenna-gate la orizont?</b>Feicare lansare de nou produs pe piață atrage de la sine și unele probleme întâmpinate de către utilizatori cu dispozitivul proaspăt achiziționat, o întâmplare de genul aplicându-se și în cazul terminalelor iPhone XS și iPhone XS MAX care

Orice mare lansare de smartphone pe piață parcă atrage de la sine și o problemă asociată proaspătului dispozitiv, un fenomen pe care l-am întâlnit de multe ori în ultimii ani. Dacă anterior Google Pixel 2 XL era terminalul care se confrunta cu o mulțime de probleme, iată că acum iPhone XS este cel care atrage critici din partea utilizatorilor. Aflăm astăzi că o serie de posesori ai noului iDevice se plâng de semnalul celular și cel WiFi slab.

Teoretic smartphone-ul cel nou semnat Apple ar trebui să ofere viteze de transfer al datelor via Wi-Fi și LTE îmbunătățite față de iPhone X, oferindu-se în acest sens și o extra antenă la baza dispozitivului după cum ne-a dezvăluit procesul de disecție iFixit în cursul zilei de ieri.

În ciuda acestui fapt există persoane care au constatat un semnal slab GSM și WiFi, dar și viteze mai mici de acces la internet comparativ cu smartphone-urile deținute anterior. Problemele au fost semnlate în special de posesorii americani, plângerile fiind întâlnite chiar și pe forumul oficial Apple, dar și pe Reddit unde discuțiile sunt mai aprinse după cum puteți verifica de aici.

Printre teoriile asociate acestei probleme se numără și explicația că rețelele ar fi supraîncărcate, în vreme ce unii aduc în discuție o potențială situație antenna-gate precum cea care asociată lui iPhone 4 în momentul lansării. Rămâne de văzut care este explicația oficială, fiind șanse mari să fie oferită o actualizare software menită să rezolve problema cu semnalul. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×