Google Pixel 3 XL este zgâriat pe spate de JerryRigEverything; Rezistă? (Video)

858 ori
<b>Google Pixel 3 XL este zgâriat pe spate de JerryRigEverything; Rezistă? (Video)</b>Pe masa de teste a lui JerryRigEverything a sosit recent și smartphone-ul Google Pixel 3 XL, telefon pe care îl vedem astăzi zgâriat, ars cu bricheta și desigur îndoit. Aflați din clipul de mai jos dacă flagship-ul Google supraviețuiește

În ultimele zile am tot auzit că telefoanele Pixel 3 ar fi cam prea uşor de zgâriat, iar JerryRigEverything a decis să testeze aceste afirmaţii cu un test în faţa camerei. Ce a ieşit vedeţi mai jos.

Google Pixel 3 XL

Totul pornea la evenimentul de lansare a telefoanelor Pixel 3, acolo unde câţiva jurnalişti au observat că telefoanele prezentau zgârieturi după doar câteva minute de utilizare. Au apărut între timp şi alte teste de zgâriere pe Reddit, unele cu rezultate pozitive totuşi. Revenim totuşi la JerryRigEverything, care a început cu testul clasic de zgâriere a ecranului pentru Pixel 3 XL.

Google Pixel 3 XL

Nimic ieşit din comun aici, cu panoul frontal zgâriat la nivelul 6 din 9, tipic pentru un Gorilla Glass 5. Problemele apar când zgârii spatele, care e acoperit cu sticlă mata, după model OnePlus 6. Sticla "frosted" se zgârie cu monede, cu orice metal ascuţit şi chiar cu o scobitoare din lemn. Majoritatea zgârieturilor se pot curăţa cu mâna, dar foarte multe din cele făcute cu metal nu se mai pot scoate.

Google Pixel 3 XL

Concluzia? E musai să ai o husă sau protecţie pentru spatele lui Pixel 3 XL, pentru că handsetul se zgârie mult mai uşor pe spate decât alte telefoane cu sticlă în acea zonă. Jerry a mai făcut şi testul cu flama brichetei pe panoul OLED, la care Google Pixel 3 XL a rezistat 30 de secunde, până ce pixelii s-au albit.

A urmat testul de îndoire, trecut cu brio de telefon şi fără a separa panourile de sticlă de rama metalică. Atenţie totuşi la zgârieturile spatelui!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×