Google Pixel 4 ar fi apărut sub formă de prototip la Google I/O 2019

1.157 ori
<b>Google Pixel 4 ar fi apărut sub formă de prototip la Google I/O 2019</b>Google a prezentat multe noutăţi în cadrul Google I/O 2019, la nivel de software şi hardware, dar cea mai mare noutate ar fi de fapt una care ne-a trecut pe sub radar. Gurile rele spun că Pixel 4 ar fi apărut pe scena

Google a prezentat multe noutăţi în cadrul Google I/O 2019, la nivel de software şi hardware, dar cea mai mare noutate ar fi de fapt una care ne-a trecut pe sub radar. Gurile rele spun că Pixel 4 ar fi apărut pe scena de la I/O 2019 sub formă de prototip. I/O 2019 a fost despre Google Pixel 3a şi Pixel 3a XL, iar despre Pixel 4 vorbim de abia la toamnă.

Prototip Pixel 4

Revenind totuşi la prezentări, Google ar fi folosit un telefon inedit pentru prezentarea noii variante de Assistant. Unul dintre slide-urile afişate menţiona că noile funcţii vor sosi pe "noile telefoane Pixel mai târziu în 2019". Asta înseamnă că acele componente necesare pentru funcţionarea versiunii noi de Assistant nu sunt încă disponibile pe telefoanele existente, nici măcar pe Pixel 3.

Prototip Pixel 4

Surse din cadrul dezvoltatorilor participanţi la I/O au menţionat că telefonul acoperit de o husă groasă ar fi viitorul Pixel. Ceea ce vedeţi în acest articol sunt în primul rând randări realizate de Phone Designer cu câteva luni în urmă, pentru Pixel 4. Sursele afirmă că Pixel 4 va adopta un design similar cu Galaxy S10+, cel puţin la camerele frontale decupate în ecran.

Prototip Pixel 4

La I/O prototipul avea designul camerei din spate perfect acoperit. Vedem doar bliţul, care a pornit la un moment dat, iar zona frontală ne-a indus în eroare ceva mai mult. În stânga avem un soi de decupaj. Ar putea fi un decupaj direct în ecran pentru camera selfie duală, doar că față de S10+ e în stânga și nu dreapta. Zvonurile afirmă că terminalul are procesorul Snapdragon 855 la bord, folosit pentru noul Assistant, dar și 6 sau 8 GB RAM și cel puțin 128 GB stocare. 

Posibil să opereze alături de un cip Pixel, dezvoltat de o divizie specială Google. În acest moment Marele G ia în calcul mai multe design-uri de Pixel 4, deci nu avem vreo garanţie că a fost ales formatul final. 2019 e totuşi anul în care Google ar trebui să treacă la o cameră principală duală, poate chiar triplă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×