Google Pixel trece prin procesul de disecţie iFixit, are branding HTC minim, dar e foarte uşor de reparat

Autor:  | Publicat în:  Google 1.437 ori
<b>Google Pixel trece prin procesul de disecţie iFixit, are branding HTC minim, dar e foarte uşor de reparat</b>Echipa iFixIT îl are astăzi pe masa de disecție pe nimeni altul decât Google Pixel - smartphone recent lansat ce vine cu dotări high-end precum un display Full HD de 5 inch, cu procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821, cu 4 GB memorie RAM și cu o cameră

În ziua de azi au devenit obligatorii "examenele" telefoanelor moderne, care fie trec printr-un test de îndoire, ardere, zgâriere, fie sunt disecate cu răbdare de iFixit. Acum a venit şi rândul lui Google Pixel să treacă prin acest procedeu, iar rezultatul îl vedeţi mai jos.

Google Pixel

Cei de la iFixit au observat că brandingul HTC e păstrat la minim aici, fiind aproape zero dovezi că ar fi produs de acea companie. Un alt aspect interesant descoperit în cadrul acestui procedeu e faptul că grila difuzorului frontal e realizată din material textil. Mai aflăm şi că panoul OLED de la Samsung nu are un suport intern şi e separat de sticlă frontală prea uşor.

Google Pixel

Astfel, e foarte uşor să îi provoci daune la service, când deschizi terminalul. La interior găsim o baterie de 13.28 Wh branduită HTC totuşi, iar cei 4 GB RAM LPDDR4 şi stocarea de 32 GB sunt produse de Samsung, cu Qualcomm furninzând grosul celorlalte componente. O veste bună e că mai toate componentele pot fi înlocuite independent aici, ca şi pe LG Nexus 5X de altfel.

Google Pixel

Utilizarea de componente modulare şi înlăturarea uşoară a bateriei sunt apreciate de iFixit, care oferă un scor de 6/10 pentru uşurinţa de reparare a acestui model, de altfel cel mai mare scor pentru un device HTC disecat de ei.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×