Google Pixel trece prin procesul de disecţie iFixit, are branding HTC minim, dar e foarte uşor de reparat

1.470 ori
<b>Google Pixel trece prin procesul de disecţie iFixit, are branding HTC minim, dar e foarte uşor de reparat</b>Echipa iFixIT îl are astăzi pe masa de disecție pe nimeni altul decât Google Pixel - smartphone recent lansat ce vine cu dotări high-end precum un display Full HD de 5 inch, cu procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821, cu 4 GB memorie RAM și cu o cameră

În ziua de azi au devenit obligatorii "examenele" telefoanelor moderne, care fie trec printr-un test de îndoire, ardere, zgâriere, fie sunt disecate cu răbdare de iFixit. Acum a venit şi rândul lui Google Pixel să treacă prin acest procedeu, iar rezultatul îl vedeţi mai jos.

Google Pixel

Cei de la iFixit au observat că brandingul HTC e păstrat la minim aici, fiind aproape zero dovezi că ar fi produs de acea companie. Un alt aspect interesant descoperit în cadrul acestui procedeu e faptul că grila difuzorului frontal e realizată din material textil. Mai aflăm şi că panoul OLED de la Samsung nu are un suport intern şi e separat de sticlă frontală prea uşor.

Google Pixel

Astfel, e foarte uşor să îi provoci daune la service, când deschizi terminalul. La interior găsim o baterie de 13.28 Wh branduită HTC totuşi, iar cei 4 GB RAM LPDDR4 şi stocarea de 32 GB sunt produse de Samsung, cu Qualcomm furninzând grosul celorlalte componente. O veste bună e că mai toate componentele pot fi înlocuite independent aici, ca şi pe LG Nexus 5X de altfel.

Google Pixel

Utilizarea de componente modulare şi înlăturarea uşoară a bateriei sunt apreciate de iFixit, care oferă un scor de 6/10 pentru uşurinţa de reparare a acestui model, de altfel cel mai mare scor pentru un device HTC disecat de ei.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×