LG V20 e zgâriat, ars şi testat pentru îndoire în cea mai nouă proba de forţă de la JerryRigEverything (Video)

1.406 ori
<b>LG V20 e zgâriat, ars şi testat pentru îndoire în cea mai nouă proba de forţă de la JerryRigEverything (Video)</b>JerryRigEverything ne prezintă astăzi un test de rezistență pentru phablet-ul LG V20 - terminal recent lansat ce se laudă cu un display generos de 5.7 inch, cu un ecran secundar pentru afișarea de notificări și cu o cameră foto duală identică cu cea de

LG V20 e unul dintre primele telefoane cu Android Nougat la bord şi continuă moştenirea lui LG V10, aducând un ecran secundar deasupra celui principal, dar şi moştenirea lui LG G5, prin camera sa duală. Azi e rândul testelor de anduranţa pentru acest model, iar JerryRigEverything e gata de test.

LG V20

O primă veste bună e că terminalul vine cu baterie înlăturabila şi aflăm că handsetul are protecţie pentru ecran aplicată deja. La testul de zgâriere cu acel vârf special ca de compas, ecranul începe să aibă daune la nivelul 6 de zgâriere. Asta înseamnă că nu va fi zgâriat de chei sau monede în buzunar sau în poşetă. Zona inferioară şi superioară a telefonului e uşor de zgâriat cu cutterul, fiind fabricată din plastic.

LG V29

Trecând la spate şi el este uşor de zgâriat. Din fericire zgârieturile superficiale ale scannerului de amprente nu vor afecta funcţionarea sa. A urmat testul de ardere cu bricheta, panoul ecranului rezistând 6 secunde la flacără, ca şi LG V10 înaintea sa de altfel. El îşi revine repede apoi această ardere. Evident am avut şi un test de îndoire, cu un LG V20 care se îndoaie mai mult decât V10, dar nu are structura principală distrusă.

Se pare că LG a scăzut din durabilitatea noului model V, V10 fiind mai rezistent. Ar fi cazul să folosim şi o husă, pentru că spatele e uşor de zgâriat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×