Samsung Galaxy Note primește Android 4.0, la pachet cu suita de aplicații Premium! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.820 ori
<b>Samsung Galaxy Note primește Android 4.0, la pachet cu suita de aplicații Premium! (Video)</b>în sfârșit a venit și marele moment ca Samsung Galaxy Note să primească Android 4.0, după o așteptare de luni bune. Deja modele populare de telefoane ca HTC Sensation sau Samsung Galaxy S II s-au bucurat de actualizare și acum e rândul...

în sfârșit a venit și marele moment ca Samsung Galaxy Note să primească Android 4.0, după o așteptare de luni bune. Deja modele populare de telefoane ca HTC Sensation sau Samsung Galaxy S II s-au bucurat de actualizare și acum e rândul smartabletului de 5.3 inch să îl primească pe Android Ice Cream Sandwich.

Acest terminal e foarte popular deja și la ultima verificare se vânduseră peste 5 milioane de unități în doar câteva luni. în cazul în care vă întrebați, actualizarea este oficială și oferită de către Samsung pentru Galaxy Note (N7000). Câțiva utilizatori au primit deja notificarea că e disponibil un upgrade de firmware, care îl include pe Android 4.0 și aplicațiile Premium Suite. în special utilizatorii din Germania menționează faptul că le-a apărut actualizarea în Kies, iar update-ul se face treptat, pe regiuni, deci vă aștept în zona de Comentarii să ne dați vești bune.

Cei de la XDA Developers afirma că release-ul disponibil aici este XXLPY Android 4.0.3, deci avem un release proaspăt. în ce privește suita de aplicații Premium, ele se axează pe funcții multimedia și interacțiunea cu stylusul S Pen. Spre exemplu, veți avea la dispoziție o nouă aplicație S Note, care va permite să creați "notebook-uri" pe terminal, cu 7 template-uri disponibile: Note, Meeting Note, Idea Note, Magazine, Travel, Diary și Recipe. Puteți adăuga și fotografii, clipuri video și desenele proprii cu ușurință.

O altă funcție nouă este cea care corectează automat formele de pe ecran și va îndrepta liniile și crea forma perfect dreptunghiuulare. Spre exemplu, dacă decideți să desenați un grafic pe Galaxy Note, această funcție va fi foarte utilă. De remarcat și că dacă desenați o formulă matematică, veți primi imediat și răspunsul la ea. Aveți și posibilitatea de a salva fișiere PDF și o nouă aplicație My Story, care va permite să creați felicitări multimedia sau scrisori de acest gen.

Voi ați primit actualizarea?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×