Microsoft publică oficial programul Windows App Studio Beta; acesta este disponibil acum pentru download

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 895 ori
<b>Microsoft publică oficial programul Windows App Studio Beta; acesta este disponibil acum pentru download</b>După ce acum aproximativ 8 luni cei de la Microsoft lansau versiunea beta a programului Windows Phone App Studio, iată că astăzi noua aplicație Windows App Studio Beta devine disponibilă pentru download. Aceasta din urmă a fost anunțată acum 2...

După ce acum aproximativ 8 luni cei de la Microsoft lansau versiunea beta a programului Windows Phone App Studio, iată că astăzi noua aplicație Windows App Studio Beta devine disponibilă pentru download. Aceasta din urmă a fost anunțată acum 2 zile în cadrul conferinței Microsoft Build 2014, conferință ce a găzduit și lansarea noului update Windows Phone 8.1.

Pe lângă detaliile despre noul program de creat aplicații într-un mod foarte simplu și rapid, aflăm și faptul că Windows Phone App Studio a fost descărcată până în acest moment de peste 400.000 de persoane. Revenind la Windows App Studio Beta, se poate observa că aceasta oferă posibilitatea de afișare a aplicației dezvoltate atât în modul portret pentru telefon, cât și în modul landscape pentru tabletă/desktop.

Microsoft publică oficial programul Windows App Studio Beta; acesta este disponibil acum pentru download

De asemenea, imediat după generarea aplicației, dezvoltatorii vor putea descărca aplicația creată direct pe device-ul personal Windows, și în același timp vor putea descărca și alte elemente, cum ar fi codurile sursă originale ale aplicațiilor WP 8.0, WP 8.1 sau Windows 8.1.

Windows App

Unul dintre primii pași din cadrul procesului de creare a unei noi aplicații este acela de a face un click/tap pe butonul “Empty App” sau de a alege un template deja creat. Totodată, programul Windows App Studio Beta dă posibilitatea utilizatorilor de a crea aplicații speciale pentru platforma mobilă doar prin introducerea adresei web a site-ului mobil personal, acest lucru fiind disponibil prin intermediul funcției WebApp.

Microsoft publică oficial programul Windows App Studio Beta; acesta este disponibil acum pentru download

De asemenea, acest program de creat aplicații pentru platformele Windows Phone și Windows 8.1 oferă integrare Facebook. Ulterior, după finalizarea procesului de creare al aplicației, veți avea nevoie de un cont Dev Center ce necesită plata unei taxe anuale de 18$ pentru a publica aplicația cu pricina în Store.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×