Samsung SPH-L300, telefon care combina designul lui HTC One X cu cel al lui Nexus One

1.532 ori
<b>Samsung SPH-L300, telefon care combina designul lui HTC One X cu cel al lui Nexus One</b>Acum că s-a mai stins din nebunia telefoanelor high end, Samsung se poate concentra și pe modele midrange, cum este acest misterios SPH-L300. Terminalul tocmai a ajuns pe web printr-o scăpare, fiind prezentat în imaginea de mai jos, lângă un HTC One...

Acum că s-a mai stins din nebunia telefoanelor high end, Samsung se poate concentra și pe modele midrange, cum este acest misterios SPH-L300. Terminalul tocmai a ajuns pe web printr-o scăpare, fiind prezentat în imaginea de mai jos, lângă un HTC One X.

Acest model rulează Android 4.0 ICS și ar urma să vină pe piața sub numele de Samsung Goph. Numele nu sună prea comercial, deci nu cred că se va păstra, asta dacă terminalul nu e un handset pentru copii. Aflăm că Samsung SPH-L300 este un terminal non 4G, care va fi lansat de către Sprint și care vine cu specificații modeste. Carcasa sa pare fabricată din aluminiu, dar se pare că ar fi de fapt vorba de o carcasă din plastic care imită metalul.

Telefonul vine cu un display AMOLED de 4 inch, Android 4.0 ICS și un procesor dual core Qualcomm S4 de 1.2 GHz, plus o cameră de 5 megapixeli și NFC. Mă aștept la o lansare în următoarele zile, iar dacă mă întrebați pe mine, acest model vine în completarea terminalului Galaxy S Plus, potrivindu-se pe același segment, dar mai adaptat lui 2012. E interesant că designul sau aduce puțin cu HTC One X, combinat cu bătrânul Nexus One.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×