Detalii despre Motorola iDEN i335

1.577 ori
<b>Detalii despre Motorola iDEN i335</b>Printre noutatile zilei se numara si telefonul care tocmai a depasit stadiul de zvon, Motorola iDEN i335, un upgrade al lui Motorola i335. Lookul neimpresionant al variantei originale de i335 a disparut, fiind doar o amintire a anului 2007, iar acest...

Printre noutatile zilei se numara si telefonul care tocmai a depasit stadiul de zvon, Motorola iDEN i335, un upgrade al lui Motorola i335.

Lookul neimpresionant al variantei originale de i335 a disparut, fiind doar o amintire a anului 2007, iar acest upgrade adauga o camera VGA, Bluetooth updatat si functionalitate muzicala imbunatatita. Handsetul va fi disponibil catre sfarsitul acestui an, totusi nu putem garanta ca nu avem totusi de-a face cu un zvon. O astfel de "reconditionarea" a modelului i335 i-ar aduce popularitatea meritata, mai ales acum ca Motorola are atat de multe probleme.

Cu un an in urma am asistat la lansari de marca din seria RAZR, ce au adus notorietate brandului, dar am fost si martorii unor probleme grave ale producatorului. Astfel, la ora actuala se pune chiar problema la renuntarea la industria mobila a celor de la Motorola si orientarea catre alt domeniu, eventual o intoarcere la statutul de companie guvernamentala.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×