Google se pregătește să taie și mai multe locuri de muncă de la Motorola Mobility

861 ori
<b>Google se pregătește să taie și mai multe locuri de muncă de la Motorola Mobility</b>Știți că Google a achiziționat Motorola Mobility în urmă cu ceva timp și anul acesta au început a implementat strategia lor. își doresc să transforme divizia Motorola în una profitabilă și nu ezită a apela la concedierea unor angajați, la...

Știți că Google a achiziționat Motorola Mobility în urmă cu ceva timp și anul acesta au început a implementat strategia lor. își doresc să transforme divizia Motorola în una profitabilă și nu ezită a apela la concedierea unor angajați, la eficientizarea resurselor și scăderea costurilor.

Vor fi închise unele facilități Motorola și vor ieși de pe piețele care s-au dovedit a fi neprofitabile. Speranțele Google & Motorola de a reveni pe plus se leagă de cele trei noi telefoane din seria RAZR: M, HD și HD Maxx.

Vârful de gamă va fi Motorola RAZR Maxx HD  care aduce o baterie de 3300 mAh ce a stârnit aprecierea pozitivă a multora încă de la Motorola RAZR Maxx. Să vedem care sunt specificațiile tehnice pentru telefonul mai sus menționat, trebuie spus că RAZR Maxx nu apare decât în configurația pentru SUA și varianta europeană nu a fost lansată sau prezentată oficial. Datele hardware de mai jos sunt de la Droid RAZR Maxx HD, ca să nu scape vreo nelămurire:

  • display Super AMOLED de 4.7 inch cu rezoluție 1280x720 pixeli și 312 ppi;
  • procesor dual-core la 1.5 GHz, 1 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB;
  • Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich, va primi Android 4.1 Jelly Bean;
  • LTE / 4G, 3G, Wi-Fi a/b/g/n, bluetooth 4.0, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS;
  • cameră de 8 Megapixeli ce filmează la 1080p cu 30 fps, cameră frontală de 1.3 Megapixeli;
  • baterie de 3300 mAh, 157 gr. și 9.3 mm grosime.

Mă așteptam ca Google să aducă seria Nexus în cadrul Motorola, ar fi fost logic și le-ar fi permis să dezvolte produse de top. Vă dați seama că reacția nu ar fi fost prea plăcută din partea partenerilor săi hardware: Samsung, LG, HTC, Sony, etc. Microsoft a primit un feedback negativ la prezentarea tabletelor Surface.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×