Visual Fan pregătește o tabletă Allview cu procesor dual-core și Android 4.1 Jelly Bean

Autor:  | Publicat în:  Allview 1.066 ori
<b>Visual Fan pregătește o tabletă Allview cu procesor dual-core și Android 4.1 Jelly Bean</b>Visual Fan a adus multe tablete și telefoane cu Android în 2012. Acum urmează o tabletă cu procesor dual-core și cel mai nou software Android - 4.1 Jelly Bean. Aceasta urmează a fi prezentată peste câteva zile în București. Mobilissimo va relata...

Visual Fan a adus multe tablete și telefoane cu Android în 2012. Acum urmează o tabletă cu procesor dual-core și cel mai nou software Android - 4.1 Jelly Bean. Aceasta urmează a fi prezentată peste câteva zile în București. Mobilissimo va relata de la fața locului și vom reveni cu primele impresii legate de acest nou device din seria AllDro.

Vârful de gamă în acest moment este Allview AllDro 3 Speed Duo și s-ar putea ca tableta prezentată miercurea viitoare să fie cu hardware similar, doar că va rula Android 4.1 și display de 7 inch de tip IPS. Este o ipoteză și trebuie luată ca atare.

Ar fi loc în piață pentru o tabletă de calitate de 7 inch, dual-core, 4.1 Jelly Bean și preț pe la 200 de euro că dacă ar fi mai scumpă ar intra în luptă cu Google Nexus 7 care oferă o experiență mult mai plăcută.

Pe la mijlocul lui octombrie va sosi și smartphone-ul de top Allview cu dual-sim și display Super AMOLED HD, dual-core. Am aflat numele său - Allview STONY. Visual Fan dorește să abordeze finalul de an cu o gamă proaspătă de telefoane și tablete Android.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×