Google si Dell pregatesc un rival pentru iPhone

1.591 ori
<b>Google si Dell pregatesc un rival pentru iPhone</b>Speculatiile indica faptul ca Google pregateste lansarea unui terminal mobil, in parteneriat cu gigantul computerelor Dell. Surse din domeniu afirma ca aceste 2 companii isi vor dezvalui planurile in urmatoarele luni, cu accent pe fostul 3GSM, care va...

Speculatiile indica faptul ca Google pregateste lansarea unui terminal mobil, in parteneriat cu gigantul computerelor Dell. Surse din domeniu afirma ca aceste 2 companii isi vor dezvalui planurile in urmatoarele luni, cu accent pe fostul 3GSM, care va debuta in februarie la Barcelona.

Reprezentantii Google neaga faptul ca vor face un asemenea anunt in viitorul apropiat, dar zvonurile ne duc din nou cu gandul la Google Phone, unul dintre cele mai asteptate terminale ale ultimilor 2 ani. Gphone ar trebui sa fie rivalul lui iPhone, iar cantitatea de speculatii in legatura cu acesta a scazut, odata cu directionarea atentiei specialistilor catre Android, platforma mobila dezvoltata de OHA, sub umbrela gigantului motoarelor de cautare.

Intre timp, Marketing Week a dezvaluit in urma cu un an faptul ca Dell planuieste sa isi faca o intrare triumfala pe piata telefoniei mobile, angajandu-l pe fostul director executiv de la Motorola, Ron Garriques. Dell deja produce PDA-uri, iar orientarea catre un alt gen de terminale mobile i-ar da o sansa de a-si utiliza tehnologiile, colaborand cu Google, pentru a lansa un handset care sa "desfiinteze" iPhone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×