Samsung F639 TVC, inca un telefon TV pentru Asia

1.302 ori
<b>Samsung F639 TVC, inca un telefon TV pentru Asia</b>E deja cunoscut faptul ca publicul din Asia beneficiaza de handseturi mai performante decat cele lansate in Europa, fie ca vorbim de includerea suportului pentru televiziune mobila sau servicii de plati cu cardul. Modelul Samsung F639 TVC confirma regula,...

E deja cunoscut faptul ca publicul din Asia beneficiaza de handseturi mai performante decat cele lansate in Europa, fie ca vorbim de includerea suportului pentru televiziune mobila sau servicii de plati cu cardul. Modelul Samsung F639 TVC confirma regula, aducand functii TV inca o data doar pe piata asiatica.

Samsung SCH-F639 este un slider CDMA care seamana foarte mult cu modelul U600, fiind de fapt versiunea CDMA a acestuia (suporta CDMA 2000 1x 800 MHz). Pe lista sa de specificatii se afla suportul pentru standardul de televiziune DMB (Digital Media Broadcasting), care permite telefonului sa primeasca semnale multimedia radio, TV sau datacasting.

Deocamdata handseturile care receptioneaza semnal TV ajung in Romania sub branduri necunoscute si rareori vedem un astfel de telefon cu logo-ul Samsung pe el, sau poate LG. Vina este a operatorilor, care nu pot ajunge la un consens in ce priveste standardul unic pentru servicii mobile de televiziune, in Europa, desi UE facuse cateva sugestii cu luni in urma.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×