Modelele Apple iPad din 2014 vor veni cu Touch ID și procesoare TSMC; Nu avem model de 12.9 inch În acest an!

693 ori
<b>Modelele Apple iPad din 2014 vor veni cu Touch ID și procesoare TSMC; Nu avem model de 12.9 inch În acest an!</b>Apple ar pregăti o serie de noi modele iPad Air și modele iPad Mini Retina pentru următoarele luni, iar cei apropiați de planurile sale afirma că nu ar fi gata încă modelul de 12 inch. &nbsp; Se pare însă că noile tablete de la Apple vor avea...

Apple ar pregăti o serie de noi modele iPad Air și modele iPad Mini Retina pentru următoarele luni, iar cei apropiați de planurile sale afirma că nu ar fi gata încă modelul de 12 inch.

Se pare însă că noile tablete de la Apple vor avea senzori Touch ID și procesoare Apple A8 fabricate de TSMC. Analistul Ming-Chi Kuo de la KGI este în spatele acestor descoperiri și el afirmă că iPad Air 2 se va lansa un pic mai devreme în acest an, cel mai probabil undeva în trimestrul 3 în locul trimestrului 4. El va include CPU A8 produs de TSMC, scanner de amprente Touch ID și o cameră spate de 8 MP.

De asemenea noul iPad Mini Retina va primi un upgrade cu același CPU și senzor. Interesant e că expertul menționează că iPad Mini Retina nu s-a vândut în atât de multe unități cât se aștepta Apple. Aparent ușoară creștere în grosime și greutate ar fi descurajat publicul de la achiziție, în ciuda ecranului mai performant.

în ce privește tableta de 12.9 inch ea va sosi de abia în 2015.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×