Au apărut accesorii de gaming pentru Samsung Galaxy S 4; Iată unul care oferă indicii legate de Galaxy Note III!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.210 ori
<b>Au apărut accesorii de gaming pentru Samsung Galaxy S 4; Iată unul care oferă indicii legate de Galaxy Note III!</b>Ieri se lansa Samsung Galaxy S 4 și exact cum se întâmplă cu un iPhone nou, noul device aduce și indicii despre un alt viitor terminal. Spre exemplu, pe pagina oficială a acestui produs avem acum și un accesoriu de gaming (Game Pad), care...

Ieri se lansa Samsung Galaxy S 4 și exact cum se întâmplă cu un iPhone nou, noul device aduce și indicii despre un alt viitor terminal. Spre exemplu, pe pagina oficială a acestui produs avem acum și un accesoriu de gaming (Game Pad), care menționează o limită ciudată pentru maximul diagonalei suportate.

E vorba despre 6.3 inch, exact diagonala despre care se vorbește în zvonurile despre Galaxy Note III. Revenind la accesoriul de aici, el aduce puțin cu un controller de Xbox, iar Samsung Galaxy S4 se atașează la joystick cu un sistem cu clemă specială. Produsul este creat pentru terminale cu diagonale de 5+ inch, deci probabil e compatibil și cu mamuți de 6.1 inch, ca Huawei Ascend Mate, de exemplu.

Gadgetul vine cu sincronizare via Blueooth, NFC, butoane optimizate pentru jocurile de pe Android și butoane shoulder pentru cei care chiar vor să simtă că trag cu arma sau că accelerează. Odată ce veți conecta un Galaxy S4 și la un televizor via MHL și veți avea și un asemenea controller, vă spun sincer că puteți uita de PS3 și PS 4.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×