Google X dezvoltă "ziduri tech" folosind tehnologie modulară

685 ori
<b>Google X dezvoltă "ziduri tech" folosind tehnologie modulară</b>E de ajuns să ne uităm la Minority Report, sau la orice film SF, pentru a observa predilecția futurismului de a face totul în jurul nostru din sticlă și de a afișa informații pe acele panouri. Ei bine, Google lucrează la "ferestre și ziduri"...

E de ajuns să ne uităm la Minority Report, sau la orice film SF, pentru a observa predilecția futurismului de a face totul în jurul nostru din sticlă și de a afișa informații pe acele panouri. Ei bine, Google lucrează la "ferestre și ziduri" informaționale, folosind o tehnologie modulara.

Secțiunea Google X, cea cu proiectele secrete și neobișnuite se ocupă de această inițiativă, care ne va aduce ecrane uriașe, din genul celor care pot fi vitrine la magazine. E vorba în acest caz despre ecrane foarte mari, altcatuite din ecrane mai mici, grupate împreună fără decupaje clare între ele. Ideea este de a le conecta precum cubulețele LEGO, într-un concept de modularitate când mă duce cu gândul la Project Ara.

Datorită segmentelor modulare vor putea fi create ecrane de mărimi și forme diferite. Wall Street Journal menționează că Mary Lou Jepsen, șefa Google X, secțiunea Display este cea în spatele acestui proiect și ea s-a mai ocupat de inițiative legate de ecrane high tech și înainte. Google X mai are în palmares și alte proiecte interesante, precum mașinile care se conduc singure sau Google Glass.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×