GooPhone S4 Mega, un device octa core cu ecran uriaș

1.836 ori
<b>GooPhone S4 Mega, un device octa core cu ecran uriaș</b>GooPhone este un device care vine de la o companie din China cunoscută pentru clone de iPhone și iPad. Astăzi ei prezintă un soi de clonă de Galaxy Mega, dar cu o diagonală și mai mare. E vorba despre GooPhone S4 Mega, care vine cu dotări destul...

GooPhone este un device care vine de la o companie din China cunoscută pentru clone de iPhone și iPad. Astăzi ei prezintă un soi de clonă de Galaxy Mega, dar cu o diagonală și mai mare. E vorba despre GooPhone S4 Mega, care vine cu dotări destul de bune.

Acest phablet are o diagonală de 6.5 inch și este dotat cu un procesor octa core. Designul aduce foarte mult cu cel al lui Samsung Galaxy S4, iar dotările includ o rezoluție Full HD, un procesor MediaTek 8 core cu frecvența de 1.7 GHz, 2 GB RAM, 16 GB memorie internă, o cameră frontală de 5 megapixeli și o cameră de 13 megapixeli în spate.

GooPhone S4 Mega include și o baterie de 3500 mAh și costă cam 300 de dolari în China, ceea ce e un preț mare având în vedere ce sume se ating pe această piață pentru super telefoane Xiaomi de exemplu. Totuși, cu  astfel de diagonală, terminalul e mai aproape de o tabletă decât de un telefon, deci prețul devine OK.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×