HP pregătește un nou smartphone pentru săptămâna viitoare, un rival pentru Galaxy Note se pare

Autor:  | Publicat în:  HP 1.021 ori
<b>HP pregătește un nou smartphone pentru săptămâna viitoare, un rival pentru Galaxy Note se pare</b>HP vrea să conteze mai mult pe piața terminalelor Android decât prin câteva modele de buget. Aparent acest uriaș producător de PC-uri ar intenționa să lanseze un smartphone high end săptămâna viitoare, sub forma unui rival pentru Galaxy Note....

HP vrea să conteze mai mult pe piața terminalelor Android decât prin câteva modele de buget. Aparent acest uriaș producător de PC-uri ar intenționa să lanseze un smartphone high end săptămâna viitoare, sub forma unui rival pentru Galaxy Note.

El va costa în jur de 200 de dolari și va fi disponibil la nivel internațional. E vorba despre un device cu ecran de 5.5 inch, dar detaliile sunt destul de vagi în acest moment. Ce e clar e Meg Whitman, CEO HP a înțeles că firmă pe care o conduce produce PC-uri, iar în ziua de azi principalul PC al omului este smartphone-ul.

Mi se pare interesant faptul că în afară de Samsung nimeni nu a reușit să aplice formatul lui Galaxy Note cu succes. Câteva companii din China au încercat dar au rămas anonime, ASUS a avut efortul numit FonePad Note FHD 6, iar acum și HP își încearcă norocul. Oare acest model va sosi cu stylus sau fără, știut fiind faptul că HP nu e străină de colaborări cu Wacom?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×