Nokia 6555, un clamshell 3G rafinat!

7.046 ori
<b>Nokia 6555, un clamshell 3G rafinat!</b>Noul telefon mobil Nokia 6555 se prezinta publicului intr-un design senzual si elegant. Producatorul finlandez a anuntat astazi acest nou terminal 3G, care combina designul original cu dotari de top. Nokia 6555 este primul telefon WCDMA al carui design...

Noul telefon mobil Nokia 6555 se prezinta publicului intr-un design senzual si elegant. Producatorul finlandez a anuntat astazi acest nou terminal 3G, care combina designul original cu dotari de top.

Nokia 6555 este primul telefon WCDMA al carui design unic asigura o experienta ergonomica de exceptie pentru utilizator datorita curbei elegante pe care o include corpul handsetului. Noul model va fi disponibil incepand cu luna viitoare la un pret de aproximativ 200 de dolari, fara taxe. Terminalul include un display intern QVGA de 16 milioane de culori (de 2 ori mai multe decat poate percepe ochiul uman), la o rezolutie de 240x320 pixeli, facand din acesta ecranul ideal pentru vizualizarea imaginilor si a clipurilor video.

Camera inclusa ofera un zoom de 6x si prezinta o mai mare versatilitate, incluzand si optiunea full screen portrait, care asigura calitatea pozelor pe care utilizator le va face. Aceasta functie se aplica si in cazul inregistrarii video, iar sistemul de video sharing, va va permite sa impartasiti momentele importante cu familia si prietenii. Memoria interna a acestui terminal este doar 30MB, dar poate fi marita cu ajutorul sloturilor pentru carduri microSD. Printre feature-urile lui Nokia 6555 se numara si conectivitate Bluetooth wireless si functionalitate WCDMA si quadband GSM.

Astepam cu nerabdare si o lansare autohtona a terminalului, care va avea loc evident, dupa lansarea oficiala a noului Nokia.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×