iPhone-ul devine un punct de plata cu cardul de credit prin intermediul carcasei Mophie

1.544 ori
<b>iPhone-ul devine un punct de plata cu cardul de credit prin intermediul carcasei Mophie</b>Daca o aplicatie PayPal nu era de ajuns pe iPhone, iata ca terminalul Apple poate deveni acum un veritabil POS prin intermediul sistemului dezvoltat in colaborare de catre companiile Intuit si Mophie. Cunoscut drept Complete Credit Card Solution, acest...

Daca o aplicatie PayPal nu era de ajuns pe iPhone, iata ca terminalul Apple poate deveni acum un veritabil POS prin intermediul sistemului dezvoltat in colaborare de catre companiile Intuit si Mophie. Cunoscut drept Complete Credit Card Solution, acest sistem include o carcasa Mophie pentru iPhone, care incorporeaza un cititor de carti de credit.

In plus, iPhone-ul va trebui sa foloseasca aplicatia GoPayment a celor de la Intuit, care in tandem cu carcasa Mophie va permite realizarea de plati cu cardul direct pe telefon. Acest sistem va permite procesarea de plati, necesitand un proces de setup care dureaza doar 15 minute. Platile vor fi autorizate prin inputul unei semnaturi direct pe ecranul handsetului Apple.

Complete Credit Card Solution este disponibil acum in magazinele Apple, la pretul de 179.95 dolari si este compatibil cu iPhone 3G si modelul 3GS. Aplicatia GoPayment poate fi descarcata gratuit din App Store, dar implica o taxa lunara de 12.95 dolari si va taxa cu 0.30 dolari fiecare tranzactie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×