HTC Dream, disponibil in Italia la pretul de 429 EUR

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.669 ori
<b>HTC Dream, disponibil in Italia la pretul de 429 EUR</b>Primul telefon Android, HTC Dream, cunoscut si ca G1, si-a facut debutul in Italia, prin intermediul operatorului TIM. Handsetul este disponibil la liber, dar il veti putea achizitiona si cu o optiune prepaid la pretul de 429 EUR. Achizitia ar fi destul...

Primul telefon Android, HTC Dream, cunoscut si ca G1, si-a facut debutul in Italia, prin intermediul operatorului TIM. Handsetul este disponibil la liber, dar il veti putea achizitiona si cu o optiune prepaid la pretul de 429 EUR.

Achizitia ar fi destul de bizara in aceasta perioada, de vreme ce G2 va fi lansat in curand. HTC Magic/G2 a fost anuntat si prezentat la Mobile World Congress 2009, organizat la Barcelona si va schimba formatul lui G1, renuntand la tastatura fizica in favoarea unei virtuale. HTC Dream a fost lansat in octombrie prin T-Mobile in SUA si Marea Britanie, patrunzand treptat si pe piata internationala.

Depasind pragul de un milion de unitati vandute, acest handset a inceput sa fie considerat principalul rival al lui iPhone, dar lucrurile s-au schimbat acum ca am facut cunostiinta cu Palm Pre si Toshiba TG01. In plus, numeroase terminale Android vor fi lansate in curand, sub branding Samsung, LG si evident HTC.

Sursa: [Mobilewhack.com]

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×