HTC Dream, disponibil in Italia la pretul de 429 EUR

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.814 ori
<b>HTC Dream, disponibil in Italia la pretul de 429 EUR</b>Primul telefon Android, HTC Dream, cunoscut si ca G1, si-a facut debutul in Italia, prin intermediul operatorului TIM. Handsetul este disponibil la liber, dar il veti putea achizitiona si cu o optiune prepaid la pretul de 429 EUR. Achizitia ar fi destul...

Primul telefon Android, HTC Dream, cunoscut si ca G1, si-a facut debutul in Italia, prin intermediul operatorului TIM. Handsetul este disponibil la liber, dar il veti putea achizitiona si cu o optiune prepaid la pretul de 429 EUR.

Achizitia ar fi destul de bizara in aceasta perioada, de vreme ce G2 va fi lansat in curand. HTC Magic/G2 a fost anuntat si prezentat la Mobile World Congress 2009, organizat la Barcelona si va schimba formatul lui G1, renuntand la tastatura fizica in favoarea unei virtuale. HTC Dream a fost lansat in octombrie prin T-Mobile in SUA si Marea Britanie, patrunzand treptat si pe piata internationala.

Depasind pragul de un milion de unitati vandute, acest handset a inceput sa fie considerat principalul rival al lui iPhone, dar lucrurile s-au schimbat acum ca am facut cunostiinta cu Palm Pre si Toshiba TG01. In plus, numeroase terminale Android vor fi lansate in curand, sub branding Samsung, LG si evident HTC.

Sursa: [Mobilewhack.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×