Produse evoMAG.ro

Hands-on fierbinte: BlackBerry Torch 2 și BlackBerry Touch 9860 (Video)

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.591 ori
<b>Hands-on fierbinte: BlackBerry Torch 2 și BlackBerry Touch 9860 (Video)</b>Săptămâna aceasta a fost dominată de scăpări de informații despre iPhone 5, câteva HTC-uri noi și speculații despre o posibilă lansare de BlackBerry-uri. Printre modelele vizate se numără și BlackBerry Torch 2 și BlackBerry Touch 9860, pe...

Săptămâna aceasta a fost dominată de scăpări de informații despre iPhone 5, câteva HTC-uri noi și speculații despre o posibilă lansare de BlackBerry-uri. Printre modelele vizate se numără și BlackBerry Torch 2 și BlackBerry Touch 9860, pe care le vedeți mai jos în cele mai proaspete clipuri hands-on ale acestei veri fierbinți.

Video-urile vizează în special interfața lui BlackBerry OS 7, care este de fapt un BB OS 6.1 rebranduit pentru a grăbi sosirea lui QNX OS. în plus, aceste clipuri prezintă și noua tastatură virtuală a acestor modele BlackBerry. Torch 2 este, după cum v-ați dat probabil seama foarte ușor urmașul lui BlackBerry Torch, iar dotările sale includ un display TFT LCD de 3.2 inchi, un procesor de 1.2 GHz, 768 MB RAM și o tastatură glisantă QWERTY.

Camera de 5 megapixeli este prezenta atât pe acest model, cât și pe BlackBerry Touch 9860, de asemenea prezent într-un clip din acest articol. Specificatiile sale aduc foarte mult cu ale lui Torch 2, în afară de display, cu o diagonală de 3.7 inchi și rezolutie WVGA, în vreme ce procesorul rămâne la fel, iar opțiunile de conectivitate sunt aceleași.

Pe când și o lansare europeană?

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×