Hands-on fierbinte: BlackBerry Torch 2 și BlackBerry Touch 9860 (Video)

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.729 ori
<b>Hands-on fierbinte: BlackBerry Torch 2 și BlackBerry Touch 9860 (Video)</b>Săptămâna aceasta a fost dominată de scăpări de informații despre iPhone 5, câteva HTC-uri noi și speculații despre o posibilă lansare de BlackBerry-uri. Printre modelele vizate se numără și BlackBerry Torch 2 și BlackBerry Touch 9860, pe...

Săptămâna aceasta a fost dominată de scăpări de informații despre iPhone 5, câteva HTC-uri noi și speculații despre o posibilă lansare de BlackBerry-uri. Printre modelele vizate se numără și BlackBerry Torch 2 și BlackBerry Touch 9860, pe care le vedeți mai jos în cele mai proaspete clipuri hands-on ale acestei veri fierbinți.

Video-urile vizează în special interfața lui BlackBerry OS 7, care este de fapt un BB OS 6.1 rebranduit pentru a grăbi sosirea lui QNX OS. în plus, aceste clipuri prezintă și noua tastatură virtuală a acestor modele BlackBerry. Torch 2 este, după cum v-ați dat probabil seama foarte ușor urmașul lui BlackBerry Torch, iar dotările sale includ un display TFT LCD de 3.2 inchi, un procesor de 1.2 GHz, 768 MB RAM și o tastatură glisantă QWERTY.

Camera de 5 megapixeli este prezenta atât pe acest model, cât și pe BlackBerry Touch 9860, de asemenea prezent într-un clip din acest articol. Specificatiile sale aduc foarte mult cu ale lui Torch 2, în afară de display, cu o diagonală de 3.7 inchi și rezolutie WVGA, în vreme ce procesorul rămâne la fel, iar opțiunile de conectivitate sunt aceleași.

Pe când și o lansare europeană?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×