Hisense Pulse, un nou set top box cu Google TV și preț de 99 de dolari se lansează În noiembrie

Autor:  | Publicat în:  Google 1.434 ori
<b>Hisense Pulse, un nou set top box cu Google TV și preț de 99 de dolari se lansează În noiembrie</b>Google și producătorul Hisense lucrau de ceva vreme la un set top box al cărui nume a fost în sfârșit dezvăluit. E vorba despre Hisense Pulse, rival pentru Apple TV care va sosi în luna noiembrie la prețul de 99 de dolari. Gadgetul va fi...

Google și producătorul Hisense lucrau de ceva vreme la un set top box al cărui nume a fost în sfârșit dezvăluit. E vorba despre Hisense Pulse, rival pentru Apple TV care va sosi în luna noiembrie la prețul de 99 de dolari. Gadgetul va fi prezentat în acțiune la IFA 2012 Berlin în această săptămână.

Pulse este bazat pe platforma Google TV, bazată la rândul său pe Android și suporta rezoluții de la 480i la 1080p. Conectica sa include HDMI, USB, Ethernet și WiFi, iar device-ul vine la pachet cu o telecomanda cu două fațete, dintre care una include o tastatură full QWERTY și un touchpad, plus buton Netflix. Hisense Pulse se conectează la orice televizor cu input HDMI și permite consumatorului să navigheze pe web, să caute pe web, sa se bucure de aplicații, conținuturi TV și multe altele.

Avem de-a face cu un gadget care oferă acces la servicii de bază Google, de la Chrome la Google Play, Căutare și YouTube. Pulse oferă suport pentru formaturi că H.264, MPEG-4 și AVC și vine și cu funcții ca Picture în Picture sau Picture Outside Picture, care vă permit să vă uitați la un film în vreme ce stați pe Facebook de exemplu. Acest micuț accesoriu consuma doar 20 Watt în timpul operării și mai puțin de 1 watt în standby. Oare va sosi acest produs și în țara noastră până la finalul anului?

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×