Samsung Galaxy S III În 4 culori noi, inspirate de Mama Natură: ambră, roșu, negru safir, gri titaniu

2.323 ori
<b>Samsung Galaxy S III În 4 culori noi, inspirate de Mama Natură: ambră, roșu, negru safir, gri titaniu</b>Faimosul Samsung Galaxy S III, cel de la care se așteaptă vânzări de zeci de milioane de unități a primit astăzi 4 noi variante de culoare. Vestea vine chiar de la Samsung Electronics și în sfârșit mai vedem și o știre pozitivă de la...

Faimosul Samsung Galaxy S III, cel de la care se așteaptă vânzări de zeci de milioane de unități a primit astăzi 4 noi variante de culoare. Vestea vine chiar de la Samsung Electronics și în sfârșit mai vedem și o știre pozitivă de la Samsung, nu doar probleme cu procesele Apple. Noile nuanțe în care veți găsi telefonul sunt: ambră (o variantă de maroniu), roșu, negru safir și titaniu gri.

Terminalul debutase inițial pe Marble White și Pebble Blue, iar cu câteva săptămâni în urmă a apărut și variantă pe negru, în câteva imagini de la Jocurile Olimpice. Acum avem mai multe versiuni de culoare, pentru toți utilizatorii și toate gusturile. Următorul pas va fi lansarea unei versiuni roz, pe care personal știu că o așteaptă minim două domnișoare din România. E interesant faptul că nuanțele pe care Samsung le aduce amintesc de elemente din natură: scoarță de copac, piatra de rău, pietre semiprețioase.

Samsung Galaxy S III rosu

Mai trebuie remarcat că în cazul lui Galaxy S III carcasele beneficiază de tehnologia și materialul Hyperglaze, în cazul capacului bateriei. E vorba aici despre un material cu proprietari deosebite, care generează iluzia a două culori combinate și oferă o estetică deosebită. Rețineți că dotările telefonului rămân aceleași: display HD de 4.8 inch, procesor quad core Exynos, camera de 8 MP, 1 GB RAM.

Samsung Galaxy S III negru

Samsung Galaxy S III gri

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×