HMD Global dispune de cel mai extins și diversificat portofoliul de smartphone-uri certificate Android Enterprise Recommended

1.162 ori
<b>HMD Global dispune de cel mai extins și diversificat portofoliul de smartphone-uri certificate Android Enterprise Recommended</b>Prin intermediul unui comunicat de presă proaspăt sosit în inbox-ul nostru aflăm astăzi faptul că HMD Global dispune la ora actuală de cea mai largă și diversificată gamă de smartphone-uri Android "best in business"

Prin intermediul unui comunicat de presă proaspăt sosit în inbox-ul nostru aflăm astăzi faptul că HMD Global dispune la ora actuală de cea mai largă și diversificată gamă de smartphone-uri Android "best in business" parte din programul Android Enterprise Recommended. Acest program oferă utilizatorilor din zona de business certitudinea că smartphone-urile incluse aici sunt conforme standardelor obiective de business, fiind certificare de către Google.

Aceste standarde includ specificații de vârf în ceea ce privește hardware-ul, software-ul, compatibilitatea cu sistemele de IT ale companiilor, actualizările de securitate și experiența utilizatorilor. Programul stabilește un etalon în ceea ce privește experiența utilizatorilor în varii scenarii în zona de business, oferind companiilor opțiuni mai smart și mai simple în selecția de smartphone-uri.

Noile modele certificate Android Enterprise Recommended:

  • Nokia 9 PureView: primul smartphone dotat cu 5 camere foto principale
  • Nokia 4.2: design modern, buton special Google Assistant și experiențe de imagine AI într-un interval de preț accesibil
  • Nokia 3.2: display performant și autonomie de până la 2 zile, buton Google Assistant

Suntem informați că din această lună Nokia 9 Pureview, Nokia 4.2 și Nokia 3.2 (3/32GB) se alătură listei de 11 smartphone-uri Nokia deja validate în cadrul programului ER. De asemenea aflăm că smartphone-urile Nokia oferă o experiență fără cusur, fără bloatware grație lui Android One.

Potrivit unui studiu de piață realizat de HMD Global, 99% din companiile care au participat la sondaj din țări precum Franța, Germania, Italia, Spania, Marea Britanie, menționează faptul că programul Android Enterprise Recommended are un impact major în alegerea terminalelor pentru companie, iar peste 50% au declarat că aleg doar smartphone-uri cu certificare Android Enterprise Recommended. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×