HMD Global primește brevetul pentru LED-ul de notificări integrat în jurul butonului fizic power/unlock

1.333 ori
<b>HMD Global primește brevetul pentru LED-ul de notificări integrat în jurul butonului fizic power/unlock</b>Printre telefoanele aduse de către HMD Global în cadrul târgului de tehnologie MWC 2019 am avut și modelele Nokia 3.2, respectiv Nokia 4.2 - dispozitive din segmentul mid-range care sosesc cu ceva special la pachet

Printre telefoanele aduse de către HMD Global în cadrul târgului de tehnologie MWC 2019 am avut și modelele Nokia 3.2, respectiv Nokia 4.2 - dispozitive din segmentul mid-range care sosesc cu ceva special la pachet. Ne referim la LED-ul de notificări integrat de această dată în jurul butonului power/unlock fizic prezent în partea din dreapta a ramei metalice.

Nokia 4.2

Astăzi descoperim că "invenția" sau mai bine zis tehnologia a fost înregistrată de către HMD Global. Ideea este interesantă și ar putea fi implementată pe viitor și de către producătorii ce decid să maximizeze raportul corp-ecran, moment în care nu mai rămâne loc suficient pentru un asemenea LED de notificări.

Noile telefoane menționate mai sus rulează sistemul de operare Android One și sunt primele din portofoliul HMD Global care adoptă noul design cu decupaj picătură în zona superioară a ecranului. Au display-uri de 5.7 inch, respectiv 6.2 inch și vin cu 2 sau 3 GB RAM, respectiv 16 sau 32 GB spațiu de stocare flash. 

Nokia 3.2 și Nokia 4.2 sunt așteptate să sosească la vânzare curând cu prețuri cuprinse între 130 - 150 euro. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×