iPad 2 va sosi cu port USB?

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.212 ori
<b>iPad 2 va sosi cu port USB?</b>Una dintre plângerile principale ale posesorilor de iPad a fost lipsa unui port USB pe această tabletă, deși acesta era disponibil prin intermediul unui accesoriu care se vindea separat. Ei bine se pare că iPad 2 va remedia această problemă, după...

Una dintre plângerile principale ale posesorilor de iPad a fost lipsa unui port USB pe această tabletă, deși acesta era disponibil prin intermediul unui accesoriu care se vindea separat. Ei bine se pare că iPad 2 va remedia această problemă, după cum a aflat Eldar Murtazin, editorul șef de la Mobile Review.

Pe Eldar îl cunoaștem mai mult pentru conflictele cu Nokia, fie din cauza recenziei timpurii a lui Nokia N8 sau a criticii aduse lui MeeGo și Nokia N9. Bloggerul revine cu informații despre viitoarea tabletă Apple, citând surse din rândul distribuitorilor care au relații cu gigantul din Cupertino.

Primul iPad folosește un port cu 30 de pini pentru sincronizare și încărcare, iar accesoriul cu port USB se conectează la acesta. Deocamdată nu avem confirmarea includerii unui port USB pe noul iPad sau a tipului său (2.0, 3.0), dar viitorul sună promițător și probabil vom afla mai multe detalii la CES 2011.

Update: Parcă pentru a confirma cele relatate mai sus, vine și anunțul UE, care pronunță standardizarea în Europa a mufei de tip microUSB, pentru încarcarea bateriilor telefonaelor mobile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×