Samsung pregătește un smartphone cu display dual și un serviciu de gaming numit PlayGalaxy Link

811 ori
<b>Samsung pregătește un smartphone cu display dual și un serviciu de gaming numit PlayGalaxy Link</b>În aceste zile pare că mai toate companiile de pe piață pregătesc servicii de streaming video sau gaming, cel mai proaspăt exemplu fiind chiar Samsung. Descoperim astăzi faptul că firma sud-coreeană tocmai ce a primit

În aceste zile pare că mai toate companiile de pe piață pregătesc servicii de streaming video sau gaming, cel mai proaspăt exemplu fiind chiar Samsung. Descoperim astăzi faptul că firma sud-coreeană tocmai ce a primit trademark-ul din partea USPTO pentru o marcă comercială intitulată "PlayGalaxy Link" și asociată unui asemenea serviciu de gaming online.

Samsung PlayGalaxy Link

Din descriere aflăm că serviciul va găzdui competiții de jocuri multiplayer, dar și jocuri în AR, respectiv VR accesibile de pe dispozitivele mobile. Alte detalii despre acest serviciu nu avem din păcate, cu excepția faptului că Samsung pregătește introducerea sa inițială pe piața din SUA drept rival pentru Apple Arcade, un alt serviciu de jocuri recent lansat.

Brevet Samsung

Se vorbește totodată și despre lansarea unui smartphone deosebit care ar putea avea aplicații și în gaming, în acest sens pe web fiind găsit un brevet proaspăt care descrie un telefon cu display secundar în spate. Este vorba despre un brevet completat în octombrie 2016 și publicat abia pe 25 aprilie 2019 de către WIPO, fiind descris aici un telefon cu display "wrap-around" care începe din zona frontală și continuă până în spate după cum se poate vedea în schițe.

Brevet Samsung

Aflăm din documentul asociat că telefonul de față nu are nevoie de o cameră selfie pentru că aceste capturi pot fi realizate cu modulul foto din spate. Camera este integrată într-o manieră similară cu ce am văzut pe Galaxy S10, dar se iau în calcul și alte abordări precum integrarea senzorului foto sub display-ul din spate.

Brevet Samsung

Smartphone-ul ar permite și gesturi speciale de navigare precum am descoperit pe flagship-ul LG G8 ThinQ și ar exista și o funcție dual-view care are rolul de a traduce conversația purtată între două persoane în timp real. Vedeți mai multe schițe mai sus și cum este vorba doar despre un brevet, nu știm câte șanse sunt ca acest concept de pe hârtie să se transpună într-un produs real. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×