Honor Note 9 se dezvăluie într-o nouă imagine, care îl prezintă cu ecran edge to edge; Privim cu precauţie scăparea

2.112 ori
<b>Honor Note 9 se dezvăluie într-o nouă imagine, care îl prezintă cu ecran edge to edge; Privim cu precauţie scăparea</b>Se pare că și în acest an vom primi o ediție phablet pentru modelul Honor 9, terminal care a avut anterior parte de un leak prin care îi vedeam partea din spate. Acum privim și asupra panoului frontal unde remarcăm prezența unui display cu muchii

Huawei Honor 8 a fost bine primit anul trecut când a debutat, el aducând şi un corp din sticlă şi în metal în portofoliul Huawei, după atât de multe modele metalice. A avut şi o versiune phablet numită Honor Note 8, care anul acesta va primi un urmaș. Am avut deja un leak care ne prezenta partea din spate, iar acum vedem produsul numit Honor Note 9 și din plan frontal. 

Huawei Honor Note 9

Între timp Honor 9 cel lansat în iunie nu diferă prea mult de designul etalat de predecesorul său. Cât despre acest Honor Note 9, această imagine pare trucată sau modificată, neavând alura unui leak plauzibil. Curbura device-ului din dreapta nu mi se pare credibilă şi zona inferioară pare să nu se potrivească cu porţiunile laterale.

E ca şi cum curbura laterală a ecranului e 2D şi nu 3D, de aceea suspectez nişte Photoshop slab aici. Honor Note 8 propunea un ecran uriaş de 6.6 inch, iar acest urmaş ar putea la rândul său să graviteze în aceeaşi zonă. Zvonurile afirmă că va veni cu procesor Kirin 960, 4 GB sau 6 GB RAM şi multiple variante de stocare, inclusiv 64 şi 128 GB.

Acest telefon ar fi fost confirmat pentru actualizarea de la Android 7.0 şi EMUI 5 la Android O şi EMUI 6 pe viitor. Dacă e real acest model ar putea fi fructul experimentului Honor Magic, care a reuşit binişor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×